柴世民老师的学术报告

发布时间:2018年08月29日 作者:王小捷   消息来源:综合办    阅读次数:[]

报告题目:A weak Galerkin finite element method for linear Cahn-Hilliard-Cook equation

报告人:柴世民 副教授 (吉林大学)

报告时间:2018年8月30号上午10:00-12:00

报告地点:中南大学新校区数学楼一楼145报告厅

报告摘要:In this talk, we will discuss the Cahn-Hilliard-Cook equation with a $C^0$ weak Galerkin finite element method and conforming element method. The weak Laplacian operator is defined on a class of discontinuous functions. Error estimates are present.

报告人介绍:柴世民,吉林大学副教授,研究方向包括偏微分方程和随机偏微分方程的有限元,非线性滤波等,在J. Math. Anal. Appl.、Appl. Numer. Math.等国际著名学术刊物发表论文7篇。