马攀博士学术报告

发布时间:2017年11月09日 作者:   消息来源:    阅读次数:[]

报告题目:Toeplitz operators and Hankel operators on analytic function spaces

报告人:马攀,博士,中南大学数学与统计学院

报告时间:2017年11月10号下午16:30-17:30

摘要:Firstly, we introduce some basic knowledge of Toeplitz operators and Hankel operators on anlytic function spaces such as Hardy space, Bergman space, model spaces. Secondly, we present our recent work on compactness of Toeplitz operators and Hankel operators on model spaces with bounded symbol vis product of Hankel operators on Hardy space and function algebras. This talk is based the joint work with Doctor Fugang Yan (Chongqing University), Professor Dechao Zheng(Vanderbilt University & Chongqing University).

报告人简介:马攀,2012年本科毕业于重庆大学数学与统计学院,2016年12月博士毕业于重庆大学(导师:国家"千人计划"专家 郑德超教授),中南大学讲师。2014年1月~~2016年1月,受国家留学基金委资助,在美国Vanderbilt University 联合培养,合作导师:夏道行院士。在泛函分析顶尖期刊《Journal of Functional Analysis》上发表文章。

目前研究兴趣:泛函分析中的算子理论,特别是解析函数空间上的Toeplitz 算子和 Hankel算子的相关理论。